Projekti- ja tuntikorttijärjestelmä

Helppo ja tehokas työajanseuranta

Järjestelmällä luot projekti- tai tuntikortin helposti. Suunniteltu myös mobiililaitteille, joten voit luoda kortit vaikka päikanpäällä!

Projektikortin avulla luot työstäsi tai työkohteestasi kortin, jonka avulla pysyt ajantasalla projektin tapahtumista. Korttiin voit kerätä korttikohtaisen asiakasnimen ja projektikuvauksen sekä päiväkohtaisesti työkohteen nimen / osoitteen, työtunnit, matkatunnit, kilometrit ja työkuvauksen.
Tuntikortilla seuraat päiväkohtaisesti työkohteen nimen / osoitteen, työtunnit, matkatunnit, kilometrit sekä halutessasi työkuvauksen päivän tapahtumista.

 

Toimii niin yksinyrittäjällä kuin pk-yrittäjillä

Käyttäjätilejä voi olla yksi tai niitä voidaan luoda useita. Käyttäjätilitasoja on kaksi. Ylläpitäjä, joka voi hallita käyttäjätilejä ja pääseen kaikkien käyttäjien kortteihin sekä hallitsemaan "valmis" ja "käsitelty" - tilan kortteja. Käyttäjä, joka voi kirjoittaa kortteja ja asettaa ne "valmis" - tilaan.

 

Laitteen GPS-paikannus apuna työkohteen sijainnissa

Molempien korttien päiväkohtaisen osoitteen voi halutessaan hakea laitteen GPS - paikannuksen avulla, jolloin laitteen sijainnin mukainen osoite palautetaan työkohteeseen. Asiakkaan nimi / työkohteet / osoitteet tallennetaan myös myöhempää käyttöä varten ja voidaan pikahakea kenttiin.

 

Kellokortti-ominaisuus avuksi työajanseurantaan

Järjestelmässä on saatavana kellokortti-ominaisuus. Ominaisuuden avulla työkohteeseen saapuessasi voit aloittaa työajanseurannan, ajanoton, joka "kävelee" niin kauan kun pysäytät sen. Ajanoton yhteydessä pyydetään työkohdetta, missä voit hyödyntää aikaisemmin mainittua GPS-tietoa, ja täyttää työkohteen sen avulla. Pysäytyksen jälkeen työaika liitetään projekti- tai tuntikortin valittuun työkohteeseen, jossa kaikki ajat lasketaan yhteen. Näin voit seurata kulunutta työaikaa ja täyttää työkohteen työtunnit tarkemmin.

 

Helppo korttien hallinta korttitilan avulla

Korttitila on kortin valmiustila. Uusi kortti luodaan "kesken" - tilaan, jossa kortti on vielä täytettävänä. Kun kortti on täytetty, esim. projekti valmistuu tai tuntikortissa aikaväli tulee täyteen, käyttäjä voi asettaa kortin "valmis" - tilaan. "Valmis" - tilassa kortti voidaan jatkokäsitellä, esim. laskuttaa eteenpäin tai lähettää palkanlaskijalle. Kun kortti on käsitelty, kortti voidaan asettaa "käsitelty" - tilaan, jolloin tietoja ei voida enää muuttaa korttitilaa muuttamatta "valmis" tai "kesken" - tilaan. Käsitellyt kortit voidaan arkistoida, jolloin tiedot tallennetaan vielä talteen, mutta tietoja ei voida muokata.

 

Tulosta kortit monipuolisesti

Kortit on tulostettavissa niin usean kortin nipuissa tai yksittäin. Kortteja voi tulostaa missä korttitilassa tahansa ja hallita tulostusnäkymää. Voit tulostaa tulosteet myös sähköiseen muotoon PDF-tulostimella, mikä tarjotaan sisäänrakennettuna useaan nykypäivän selaimeen.

 

Yrityskohtaisesti räätälöidyt kortit

Kortit ovat räätälöitävissä yrityskohtaisesti. Täytettäviä kenttien tekstejä voidaan vaihtaa, jättää kenttiä pois tai kerätä lisätietoja. Esim. tuntikortteihin voidaan lisätä täytettävä ruokaraha tieto, mikä tallennetaan korttiin ko. työkohteelle. Tulostusnäkymä voidaan myös räätälöidä.

Kiinnostuitko? kysy lisää

Jaa sivu somessa tai sähköpostina