Asiakkaitamme mm.

WebbiSeppä - Itsepäivitysjärjestelmä

Itsepäivitysjärjestelmän avulla voit helposti ylläpitää sivustoasi, ilman, että ymmärtäisit mitään koodikielestä, moduulien asentamisesta, ylläpitojärjestelmän päivittämisestä.. Jos osaat käyttää Word- tai vastaavaa tekstinkäsittelyohjelmaa, ei tuota WS-ylläpitotyökalun käyttö ongelmia. 

Katso video YouTubessa.

WebbiSeppä - julkaisujärjestelmä (itsepäivitysjärjestelmä) on yrityksen 2007-vuonna aloittama ja luoma palvelu. Järjestelmä on suunnattu PK-yrittäjien ja seurojen sekä yksityisten tarpeisiin. Järjestelmän avulla on pyritty pitämään sivuston ylläpito mahdollisimman yksinkertaisena, kuitenkaan liikaa rajoittamatta kotisivuille tärkeitä ominaisuuksia, kuten kuvagalleriaa ja lomakkeet.


WS-itsepäivitysjärjestelmän tärkeimmät ominaisuudet

Ws-aina-auki.jpg

Järjestelmä on aina auki. Päivityksiä voit siis tehdä 24/7, mistä ja milloin vain.

Ws-tuki.jpg

Et ole järjestelmän kanssa yksin. Voit pyytää tukea live-chatissä, sähköpostilla tai puhelimella.

Ws-soveltuvuus-toimi...jpg

Sovellus toimii kaikissa uudemmissa IE8+, Firefox, Opera ja Chrome - selaimissa, ilman mitään erillisiä asennuksia tai lisätyökaluja.

Ws-skaalautuva-sisal...jpg

Hallitse sisältösivusi palstoitusta jokaiselle laitteelle erikseen. Näytä esim. työpöytäkoneelle 3 palstaa rinnakkain, kännykälle vain yksi.

Ws-hakukoneystavalli...jpg

Hallitse jokaisen sivusi otsikkoa, kuvausta ja hakusanoja. Järjestelmä muutoin pitää huolen, että itse koodi on standardin mukaista.

Ws-varmuuskopioi.jpg

Luo ja poista varmuuskopiopisteitä. Sivusi palautetaan vahvistamattomana, eli vaikka palautuspisteen jälkeen sivuja on lisätty tai poistettu, voit valita niistä vain yhden sivun palautettavaksi ja hylätä muut.

Ws-ulkoasu-erillaan.jpg

Ulkoasutiedot ja sisältöteksti on erillään toisistaan. Tällöin ulkoasua voidaan kustannustehokkaasti vaihtaa, myös myöhemmässäkin vaiheessa, ilman, että sisältösivujen teksteihin tai kuviin tarvitsisi koskea.

Ws-selkea-kayttojarj...jpg

Vuosien kehityksen tulos. Käyttäjäystävällisyydellä sekä selkeydellä on pyritty tekemään järjestelmästä mahdollisimman helposti omaksuttava. Useat käyttäjämme ovatkin päässeet sisällönhallintaan sisään, jopa ilman käyttöohjeita tai -koulutusta.

Ws-vahvista-hylkaa.jpg

Sisältömuutoksesi jäävät vahvistuslistalle (vrt. verkkopankki), mistä voit valita minkä sivujen sisällöt julkistetaan. Ominaisuuden avulla voit tehdä sivuun muutoksia maanantaina, jatkaa tiistaina ja vahvistaa ne, ilman, että keskeneräinen tieto olisi näkynyt kertaakaan sivustolla.

Ws-saasta.jpg

Säästä kustannuksissa tekovaiheessa luomalla sisältösi itse, ja/tai päivittämällä järjestelmällä sivustoasi itse.

Ws-suomailaista-osaa...jpg

Järjestelmän kieli on Suomi ja se on kehitetty Suomessa, suomalaisia PK-yrittäjiä ja seuroja silmällä pitäen. Järjestelmässä on tuki myös muille kielille.

Ws-kustannustehokas-...jpg

Kyllä, tässä on kaikki ylläpitojärjestelmän käyttökulut. Saat kuukausimaksussa tuen, maksuttomat järjestelmäpäivitykset, sekä palvelun 24/7 käyttöoikeuden.

Sisällönhallinnalla voit siis tehdä mm.

 • lisätä, poistaa ja muokata sisältösivuja monipuolisesti
 • muokata sisältöä (tekstit, taulukot jne.) helposti word-tyyppisellä editorilla
 • linkittää valikon kohde ulkopuoliseen osoitteeseen esim. foorumille
 • hakea kuvia koneeltasi ja lisätä ne sivulle
 • luoda sisäisiä linkkejä esim. etusivulta » palveluihin
 • luoda varmuuskopiot sisältösivuista sekä valikoista
 • tallentaa muutokset ja jatkaa seuraavalla kerralla päivitystä
 • muokata valikkosi rakennetta ja järjestystä sekä valikkotekstejä
 • luoda tai poistaa pudotusvalikoita
 • ajastaa sivu näkymään määrättynä päivänä, minuutin tarkkuudella
 • poistaa sivu käytöstä väliaikaisesti, ilman että joudut kirjoittamaan sisällön uudestaan
 • samaan järjestelmään kuvakanta, jossa kuvalla voi asettaa tekstit. Kuvakantaa voit käyttää niin kuvagallerina, tarjoussivuna jossa tuotekuva ja tarjoushinta jne. Kysy lisää.

Päivityksen voit tehdä ajasta riippumatta, ja jos olet ostanut itsepäivitysaikaa on se auki 24/7, eli päivität sivusi silloin kuin Sinulle sopii.


Kiinnostuitko? Kysy lisää!