Asiakkaitamme mm.

Netistä etsitään päivä päivältä enemmän tietoa tapahtumista, palveluista ja tuotteista. Eikä ihme, koska tietohan on aina asiakkaan ulottuvilla ajasta ja paikasta riippumatta. Tästä syystä oikein rakennetut, selkeät ja käyttäjäystävälliset kotisivut ovatkin erittäin varteenotettava ja tehokas markkinointi- tai tiedotusväline, jota ei yhdenkään seuran tai yrittäjän pitäisi jättää puntaroimatta. Oli kotisivuillasi sitten pelkät yhteystiedot, linkki facebookkiin tai tarkat tapahtuma-, tuote- tai palvelukuvaukset, on kaikki tämä nykypäivänä varmasti kotiinpäin!


 

Kotisivut-suunnittel...jpg

Tilaa kotisivut alusta loppuun tehtynä, tai teknisesti valmiina, jolloin säästätte ja luotte sisällön itse.

Kotisivut-graafinen-...jpg

Suunnittelemme kotisivujenne ulkoasun yrityksenne tai seuranne imagon mukaiseksi, mobiililaitteita unohtamatta.

Kotisivut-yllapito.jpg

Kotisivut päivittyvät kauttamme, tai säästä, tekemällä se itse WS-ylläpitojärjestelmällä.

Kotisivut-kuvagaller...jpg

Markkinoi tehokkaammin kuvagallerian avulla. Kuvat voidaan sijoittaa myös sivustolle kuva- tai tarjouskaruselleiksi.

Kerää yhteydenottoja ja tarjouspyyntöjä suoraan kotisivuiltasi sähköpostiisi.

Kotisivut-kavijaseur...jpg

Kävijäseurannalla näet esim. päivittäisen kävijöiden määrän ja mistä he ovat sivustollenne ohjautuneet.

Kotisivujen suunnittelu ja toteutus samalla kertaa

Kotisivut suunnitellaan ja valmistetaan lähtökohtaisesti aina avaimet käteen periaatteella. Luomme tarvittaessa kotisivuillenne näyttävän ulkoasun, mobiilissa ja pädeissä skaalautuvan, käyttäjäystävällisen ja toimivan rakenteen. Tarvittaessa autamme aineiston hankinnassa ja asettelemme sekä sovitamme tiedot sivustolle. Et siis välttämättä tarvitse erikseen mainostoimistoa luomaan seurallesi tai yrityksellesi kotisivupohjaa, vaan kaiken tämän voit saada samalla kertaa.

Myös vaihtoehtoisesti, voitte luoda sisällön seurallenne tai yrityksenne itse, monipuolisella julkaisujärjestelmällä. Tällöin voimme toimittaa teille kotisivupohjan ilman sisältöä, mistä jatkaisitte tekemällä sisällön sivustolle, omaan tahtiin. Tämä on edullisempi vaihtoehto, sekä samalla viestillä jolla lähettäisit aineiston meille, voisit kirjoittaa sen jo sivustollesi. Lue lisää järjestelmästä täältä.

Puhtia ulkonäköön graafisella suunnittelulla

Graafinen suunnittelu kuuluu nykypäivänä isona osana ja ammattimaisuuden merkkinä kotisivujen ulkoasussa. Graafinen suunnittelu kuuluukin täten palveluihimme, myös nettipuolelle, minkä seurauksena voimme luoda teille juuri seurasi tai yrityksesi näköiset kotisivut. Tarvittaessa teemme kokonaisvaltaisen paketin, johon kuuluu kotisivujen lisäksi logo ja värimaailman suunnittelu.

Myös dynaaminen sisältö on kotisivuissa nykypäivää. Dynaamisella sisällöllä tarkoitetaan liikkuvaa/vaihtuvaa kuvaa, videoita, animaatioita ym. joilla saadaan sivustosta heti paljon elävämpi ja kävijät paremmin kiinnostumaan. Nämä palvelut kuuluvat myös osaamiseemme ja käytämme niitä aina asiakkaan tahdon ja teknisten mahdollisuuksien mukaan.


Näin homma toimii tilaessasi kotisivut..

Suunnitteluvaihe:

1. Valitaan sivustokoko ja rakennemalli. Katsotaan yhdessä seurallenne / yrityksellenne sopiva sisältösivumäärä sekä haluttu rakennemalli. Samalla päätetään sivuston päivityksen muodosta, eli tapahtuuko päivitys itsenäisesti, tuntitöinä kauttamme vai WS-julkaisujärjestelmällä.

2. Päätetään ulkoasun painoarvo. Sovitaan sivujen ulkoasun suunnittelusta ja siihen käytettävästä ajasta. Vaihtoehtoina ovat myös asiakkaan toimittama ulkoasu, tai ulkoasupohjat, mitkä ovat edullisimpia kuin räätälöity ulkoasu.

3. Valitaan lisäpalvelut. Valitaan mahdolliset lisäpalvelut kotisivuille, kuten verkko-osoite, yhteydenottolomake, kuvakarusellit, animoidut logot, kävijäseurannat ym..

4. Sopimus. Luomme sopimuksen sovitulla aikataululla ja maksu-ajalla.

 

Toteutusvaihe:

5. Ulkoasu. Jos valitsitte jonkun muun kuin valmispohjan, saatte ulkoasusta luonnoksen / luonnoksia sähköpostiinne, mihin teemme muutoksia tarpeen vaatiessa.

Tässä vaiheessa olisi hyvä olla yrityksesi logo, sekä mahdolliset värit joita yrityksenne käyttää. Jos värejä ei ole, voidaan ne luoda puolestanne (väritys koskee vain suunnittelua vaativia ulkoasuja).

6. Tekninen vaihe. Kun ulkoasu on lyöty lukkoon, alkaa sivuston tekninen vaihe, jossa ulkoasu ja sivusto yhdistyvät. Sivusto suunnitellaan kohdan 1 mukaan.

Kotisivut avataan työvaiheessa osoitteeseen yrityksesinimi.webbiseppa.fi. Tällöin pääset tutustumaan ja kommentoimaan kotisivuihisi ennen lopullista siirtoa. Lopullinen osoite tulee olemaan osoite, jonka tilausvaiheessa päätät eli esim. www.yrityksesinimi.fi.

7. Sisällön suunnittelu ja asemointi. Jos halusitte tehdä itse tämän vaiheen, saatte tunnukset ylläpitoon, missä voitte alkaa kirjoittamaan ja luomaan sisältöä. Tarvittaessa voimme auttaa materiaalin hankinnassa.

Jos materiaalin asettelu tapahtuu osittain tai kokonaan yrityksen kautta, tarvitsemme sivustolle tulevat tekstit, kuvat ym. materiaalin. Tekstimateriaali voi olla "raakatekstiä", pääasiat eroteltu ranskalaisilla viivoilla, tai muutoin keskeneräistä, mistä sitten yhdessä muotoilemme ne sivustoon sopivaksi.

8. Verkkotunnus ja sähköpostit. Varaan teille mahdollisen verkkotunnuksen sekä lisäämme sähköpostit, jos sellaiset tilasitte.

9. Valmis! Sivustosi on valmis julkaistavaksi. Teiltä pyydetään aina vahvistus ennen julkaisua, joten voitte olla huoletta, että keskeneräinen tieto siirtyisi kaikkien nähtäville.

Kaiken kaikkiaan sivuston toteutusvaiheessa menee n.5-14vrk riippuen sen laajuudesta ja ulkoasun painoarvosta. Voitte itse vaikuttaa työpanokseenne, joten voitte halutessanne tilata kaiken palvelun avaimet käteen, jolloin pidämme teidät ajantasalla ja annatte vain vihreää valoa siirtyä seuraavaan kohtaan. Tai voitte itse olla mukana prosessissa alusta asti, vaikka omalla kotisivupohjalla, joka sitten muokataan nettikäyttöön sellaisenaan. Voitte luoda kaiken sisällön itse, jolloin teemme teille vain kotisivupohjan, tai kaikkia näitä yhdessä.


Entäs päivitys?

Lähtökohtaisesti kaikki meiltä tilatut kotisivut luodaan WebbiSeppä-julkaisujärjestelmän päälle. Tämä auttaa meitä nopeuttamaan päivitysprosessia, sekä antaa asiakkaille mahdollisuuden ostaa tilauksen yhteydessä tai myöhemmässä vaiheessa itsepäivitysaikaa sovellukseen. Tällöin asikas voi päivittää sivustoaan netin yli mistä ja milloin vain.

WS-järjestelmään liittäminen ei vaikuta hintaan nostavasti, vaan jopa päinvastoin, päivitykset yrityksen kautta tapahtuu samaisella järjestelmällä, joten työ nopeutuu ja on näin ollen edullisempaa.

Luomme myös kotisivut jo ostettuun tai ostettavaan webhotelliin. Tällöin luomme sivuston perinteiseen malliin, eli päivitys tapahtuu ns. "käsityönä". WS-julkaisujärjestelmän käyttö ei ole tällöin mahdollista ulkopuolisessa webhotellissa.

Päivitys voidaan tehdä muutamalla eri tekniikalla:

1. Ilmoitat puhelimella tai sähköpostilla päivityksestä ja lähetätte mahdollisen materiaalin tai muutettavat kohdat. Päivitykset pyritään tekemään mahdollisuuksien mukaan ripeästi. Nämä päivitykset tapahtuu tuntiveloitus periaatteella.

2. Jos taas tietokoneet ovat tuttuja välineitä, tai yrityksessänne on henkilö joka taitaa ne, voit säästää ja ostaa itsepäivitysaikaa. Itsepäivitys-palvelun avulla saat käyttöösi WS-sisällönhallintajärjestelmän helpolla ja monipuolisella word-tyyppisellä editorilla, millä ylläpidät sivustoasi netin yli, ajasta ja paikasta riippumatta ilman mitään määrärajoituksia.

WS-järjestelmään on mahdollista kokeilla ennen ostopäätöstä ja järjestelmään on saatavana käyttöohjeet.


Mistä aloittaa

Mistä aloittaa?

Jos et ole vielä varma miten olisi paras lähteä liikkeelle, kysy, autamme mielellämme. Esim. jos et halua panostaa kotisivuihisi suuria summia voit aina aloittaa edullisella ns. "käyntikortti" sivulla, joka sisältää perusyhteystietosi sekä mitä teet ja missä. Tällä paketilla pääset heti internetin kartalle ja voimme laajentaa sivustoa tarvittaessa.


Kiinnostuitko? Pyydä tarjous!